28 April 2011

Wan Damia Khalisha..

neh la Damia khalisha...anak bongsu ibu.hmmm,bongsu ker pun..?cmne plan 2 tahun lagi...?hehehe.neh sorg lagi yg ske sgt bila ibu bwk jenjalan kt luar.faham sgt dia..bila dh cantik2 tuh dia merengek nk cepat kuar jek...ishhh2,khalisha neh..

anak2ku....

yuuuuhhhuuu,neh ar gbr ank2ku..Damia Nasuha n Damian Naufal..neh msa kmi kuar jenjalan n men2 kt themepark.sonok sgt dorg sampai xnk blk...bila nk blk jek memasing wat muka masa.klu ikutkan dorg,hari2 nk kuar..tuh yg buat aku kurus tuh...ceh,ceh...kurus ker pun..hehhee..

mula balik semula....

assalammualaikum...setelah sekian yg amatttt lama...barulah aku mula blk berblogg..huhuhu,sungguh lama x mula.ape yg mencetuskan keinginan aku neh blk?hanya kerana kamu kwn2 kt ghmb..xpe,nnt akan aku hapdet blk blog aku neh.cuma takut masa yg xde..sonok tgk blog kengkawan.aku kena perbaiki semula blog aku neh..almaklum je la,dolu2 x moden ag.hehehe....neh pun ank2 dh ngacau.ada jek yg dorg x kena.owh ank2ku...bgla ibu masa sekejap.hehehe...cmno nk jdik blogger sepenuh masa...?kengkawan cmneh gk ker...?owh yer...sebelum2 neh nyer post ada ttg aku n family g gentingkan...hehehe,skang aku n family dh duk kt genting pun sbb en.somi dh keje kt cni.skang leh kata dlm sebulan tuh kerap sgt kmi g themepark.dh nek busan dh aku..tp ank2ku ttp x busan2..biasalah bdk2.cuaca kt cni mmg pyh nk panas.klu panas pun mesti rasa sejuk tuh still ada.aku basuh ken baju pun trus g guna dryer jek.kering trus sbb xleh sidai2..cm kt oversea plk kan.hmmm,x dpt g oversea,duk kt genting pun jdikla..alhamdulillah..sejuk2 neh mmg peberet ank2ku.