28 March 2009

sheshe dah beranak...

oh ye,lupe nak cite.pada 22/3 aritu dalam kul 8 pm++,sheshe dah melahirkan 5 ekor anak dia...husband saya panik tgk sheshe berdarah...anak2 dia sume kaler itam tapi campur2 ngan kaler putih n oren.ada yg kaki mcm pkai socks..comel gle anak2 kucing tuh.geram tul saya n anak2 tgk.damia n naufal apatah lagi..naufal mcm nak picit jer baby cat tuh..naufal kata,yae yae..anak aket...(anak cat)maklum ar naufal pelat...nanti ada mase saya masukkn gbr family cat tuh..tgg ar dah besar kit,mungkun dlm sebulan ker...skang mata pun blm blh buka sgt...

neh lagi...


tgk neh,gbr dorg lagi....sampai pening kepala atuk dorang bila tgk anak cucu main..yg pompuan dah jadi mcm perangai lelaki.lasak sgt..ntah ar damia tuh.kalu bab main lasak2,bagi ar kat dia.kalu dgn naufal skang neh asyik gaduh jer.yer ar,naufal pun dah pandai melawan kakak di.damia plak tak abis2 menyakat adik dia.kadang2 kami pening kepala.

abg awief n damia..


neh tgk neh,damia men sepah2 ngan abg dia.tu anak kakak ipar saya.anak kak lily..seronok sungguh damia bila ada member kat umah.mase tu awief dtg ngan atuk ipoh..abis tunggang langgang umah di buatnyer.sya tak kisah sbb bukan slalu dorang jumpe.jarang2 sgt..maklum ar,masing2 byk hal..

cuti lama...

salam sumenye..lama dah saya tak update kat blog neh.maklum ar,sibuk kit semenjak dua menjak neh.mase cuti sekolah,sibuk bwk ank2 g umah sedara mara.ni baru free ckit.lagipun naufal asyik demam je.skang pun tgh demam.so,bila dia tgk ibu dia duk ngadap komputer,dia mula merengek...sudahnye,trus tutup komputer.byk cite yg nak dikongsi sebenarnye,tapi tulah.mase terbatas sgt.apa,ingat surirumah tak sibuk ker..mcm2 benda yg nak d buat.sebenarnyer nak buka internet pun pyh skang ni.tu yg merajuk dah tu.kalu mlm lg la pyh nak on line..geram tul tgk maxis neh.nak katakan tak byr,tiap2 bulan kami tak pnh miss byr...kecik tau ati neh..