19 February 2009

daging burung puyuh nyer citer...

salam,jumpe lagi..rasa gatal lak tangan nak menaip lagi.ape xtvt u all arini yer..oklah,sepatutnya nurul ada nak tgk demo nutri metic yg member buat kul 3 nanti.tapi rasa mcm takleh gie.sbb damia n naufal tido.nak tgglkan ngan nenek kat umah,nenek tak seberapa sihat.arini,nurul mandikan girlgirl..suka tgk girl2 mandi.takdelah mengelupur,relaks jer dia.cuma mengiau kuat sgt.skang she2 n girl2 tgh tido sama mcm damia n naufal tgh tido.she2 n girl2 persian cat kesayangan damia n naufal.tiap2 mlm kami akan lepaskan cat2 tu utk bagi double d main2..kejap lagi nurul nak masak.lauk utk mkn mlm..oppss,lupe nak citer,kami ada jual dgg burung puyuh.puyuh yg dah siap d proses.1 peket=10 ekor= rm28..kalu ada org beli lbh dr 1 peket,kami bagi murah dlm rm27.setakat ni alhamdulillah,bisnes berjalan dgn lancar.kami byk jual dgn org yg berniaga..kalu ader sape2 yg terbaca dan berminat nak beli atau saje2 nak tanya,email saya di(damiadamian79@yahoo.com)atau call di num 012-3602793...oklah,nak stop jap.ada benda nak buat.bye