13 February 2009

cepatnya masa berlalu..

arini dah ari jumaat...cepatnyer masa berlalu.esok sabtu n ari ahad ayah damia n naufal ada kursus.so kami 3 beranak kena g umah nekma.mungkin bila ayah book off 1 ari,kami nak g menonton upin n ipin kt pawagam.nampaknyer tak kemana lar ujung mgg ni.duk lepak umah nekma jer la.tadi g amik damia kat sekolah,setiap jumaat mesti ibu tanya cikgu dia ttg damia.alhamdulillah,cikgu kata damia xde problem.sejak dh sekolah ni,balik jer dr sekolah,mandi,makan n terus tido.petang kul 4.30 atau 5pm damia n naufal bangun terus tgk astro ceria atau dvd dorang.malam kul 8 baru ibu n ayah dapat tgk berita atau cerita kami lak.mlm tadi kami kuar g metro kajang,ibu ingat nak beli duri landak yg selalu org wat penunjuk mase mengaji tapi xde org jual.bukan xleh pakai lidi cucuk sate yg baru tu,tp saje nak cari yg elok ckit.tadi mase ayah g semayang jumaat kat ngan opis dia,ayah tlg gak crikan ibunyer duri landak tu.tapi xde gak.nasib baik baru sekejap tadi ayah call dr opis kata kwn dia ada duri landak tu.alhamdulillah,ade gak akhirnye.nampaknyer,ari ahad atau isnin baru ibu start menaip semula.nanti kita jumpe lagi..bye...