08 February 2009

damia n ibu

cantik tak damia.mase tu kami sewa pakaian tu utk bg damia merasa pakai sambil amik gbr..kat perkampungan budaya masa tu..

dlm kapal terbang..


ni lagi gbr ibu n ank2.mse ni kat dlm kapal terbang mase nk g sarawak.perasaan seronok mase tu tak terkata..yerla,kita first time g sarawak mase tu.

naufal n ibu


naufal n ibu..td ada org komplen kata gbr ibu x de.alah,ibu sajer jer nk low profile..hua,hua,hua..

Tuah



ni plak persian cat ibu.namanye Tuah.ibu dah bg kat orang sbb mase tu damia baby lagi..sayang tau...

sheshe



ni ar she2.ibu si girl2..

girlgirl


ni persian cat damia yg baru.sebenarnye ade 2 ekor.yg ni namanya girl2..

che lijah

kalu ader gbr pakcik amer,mesti ader gbr che lijah...diaorang adik beradik.bila damia n family blk ipoh mesti g umah diaorg.ade ramai sedara mara.

pakcik amer

Ha..ni pakcik amer.hencem tak?ishh,hencem ker?agak2 ader awek tak?mesti ader,sje jer dia cover line...

mandi sungai..



ni gbr damia dgn che nozie.mase tu kami g mandi kat chepor...best.damia kecik lagi mase tu agak2nye umur dlm 2 thn kot.atuk ipoh n opah pun ader.

Hepi Besday Damia!!!

salam semua..nak bagitau,arini 8/02/09 hari lahir damia yg ke 4 thn..ibu,ayah n naufal ucapkan selamat hari lahir buat damia.semoga damia gembira selalu..