06 February 2009

mountain bike


Mountain bike kesayangan ayah..siap ader carrier lagi.bila ader mse lapang,ayah bawa damia n naufal round2 kat sekitar kwsn apartment kami.

Tadika damia



ni plak gbr tadika damia.Tadika Usaha Jaya..Tadika kesayangan damia..

Sunway piramid lagi..



kalu ader gbr ngan ibu,mesti ader gbr ngan ayah.macam control hencem jer ayah tue...kami tgh mkn kfc.lapar gile mse tu..

Sunway piramid



ni plak gbr kami mse g sunway piramid.saje ayah bawa jalan2..kami pn apa lg,amik kesempatan bergambar.

Si gelap yg macho



Ni gbr naufal umur sehari.gelapkn kulit dia.sume org tegur.tpi ibu tak kisah sbb kalu gelap2 nmpk macho.macam ayah...heh,macho ker ayah?

Si tembam lagi..



muka naufal lagi besar dr muka damia.yerla,masa tgh tembam jer..

Si tembam



mse tgh tembam.mse ni,nak dukung pun tak larat.bile g kinik jer nurse2 bising.katanyer jgn sampai berat melampau.

Pelanduk 2 serupa


ader ckit rupa cam abg awief bila sekali pandang.bila tgk gbr2 awief,byk gak yg sekali pandang mcm naufal..sepupu sepapat lar katakan..

Naufal mandi


tengok,naufal mandi kat singki dapur jer.yerla,mase tu badan naufal semangat ckit.ibu tak larat nak mandikn kat bathtub,naufal kuat melonjak.tapi kecik2 lg naufal dh pandai malu kan..pandai dia tutup bird..

Damia sunburn..


Bergambar sehari lps mandi laut kat p.d..mse tue damia sunburn teruk sgt.sian dia.sampaikan bile lps mandi,dia nangis2 tak mau bdn d lap kering.lbh kurang 6 bln lamanye damia sunburn.sejak dr aritu,ibu n ayah dh jarang bawa damia mandi laut..

Meor Shahram Adli b.Mieor Shariman

Ni gbr ayah damia n naufal.ayah keje kat PNMB sebagai pengurus teknikal.ayah selalu sibuk sangat keje tapi ayah masih tak lupe bawa kami bercuti dan jalan2 cri makan.baikkn ayah kami.timakasih ayah...