11 May 2009


last amik gbr mase nak menuju ke stesyen skyway..nak balik dah.rasa mcm tak puas sbb byk gak indoor game kat genting yg kami tak dpt main..takpe,lenkali insyaallah kmi g lagi.tgk persembahan tu pun tak dapat.amik gbr jer la gayanyer.

snow world..


gbr neh amik sorok2 kat dlm snow world.patutnyer tak blh bawak camera.tapi ibu lupe nak tgglkn kat dlm loker.kami pun apalagi,amik ar gbr.neh mase kat dlm igloo..kat luar igloo pemandangan lagik cantik tapi takleh amik gbr..

kat burger king..


mase neh plak baru sudah mkn kat burger king.lapar gile.walaupun dh tghari tapi cuaca masih sejuk.matahari pun tak nmpk2..minum plak ais..lagik lar sejuk gler..mase kat sane asyik nak g toilet jek.mia pun sama.

momok..


tgk naufal tuh.takut nak tgk momok tapi nampak gak bijik matanyer..mase tgh amik gbr neh,sume org yg ader sekeliling tpt tuh ketawakan naufal sbb kcl2 dah tau takut.pulak tuh tutup mata tapi masih nampak bijik mata.tu yg kelakarnyer.sampai sudah naufal merengek takut.momok tu plak suke sakat naufal.

ayah,mia n naufal..


ayah pun kena jd cm bdk2 bila naik cwn ribena ngan anak2 dia..ayah kata pening jap kepala dia.tapi tgk damia ngan naufal.releks jek..

rodio rider gak..


haa.damia pun nak naik gak macam adik..suker dia.mula2 agak takut tapi bila dia tgk tadi naufal dah cuba.dia pun tak mau mengalah.tu damia nombor 2 dari kiri..sibuk tgk member kat sebelah yg tgh suker..

rodeo rider..


mase naik neh.naufal sorang jek yg kecil..org lain sume dh agak bsr2 sebaya ngan damia agak nyer.tapi naufal rileks jek..ibu mulanyer takut nak lepaskan naufal naik,tapi bila tgk naufal sendiri bersemangat nak naik,ibu jadi lega..

anak dara ibu..


senyum simpul jek anak dara aku neh..permainan yg pertama damia main mase mula2 sampai.

syoknyer..

sukernyer naufal..bila d suruh senyum,mcm tu la senyum nyer.mase neh 3 round naufal naik elephant tuh.penat menunggu nyer.

damia,naufal n badut..


damia mcm takut2 jek bila amik gbr ngan badut.naufal plak asyik tido jer.naufal mmg suke sejuk2..

damia n ayah..


hua,hua,hua..mase neh ayah n damia pun agak seram gak..keras je dorang.ibu jer yang maintain..anak2 sume ikut ayah dorang..apatuh orang kata...?ha,gayat...tapi ayah still maintain encem.padahal dlm hati tuhan jek yg tau kot..

naufal n ibu..

naufal tgh kesejukan..waktu neh naufal kata ''atut bu..''(takut bu)puas pujuk dia.naufal tak gerak2 pun.asyik sebut takut jer..mase neh awal2 pagi..sejuk yg teramat.

skyway..

neh gbr mase kt dlm skyway.nak naik genting.kami g mase cuti hari buruh.kami g ngan member...

neh yg tgh tgg tuan dia..


neh plak cat yg tgh tgg tuan baru dia dtg amik.mata dorg sume lain2 kale nampaknye..

also sold out..


tgk,neh lagi..cantik kan matanye.sayang nak lepaskan tapi apakan daya.masuk je iklan dlm mudah terus ada yg call tanye pasal anak2 cat neh.ingatkan takde orang yg berminat,so,kami masih blh bela ar lagi.tapi andaian kami salah sbb ramai yg call..skang masih ada 2 ekor yg dah d booking tapi blm dtg amik..huhu...sedihnyer.terutama anak dara saya.tapi kami mmg minat kucing.jangan risau,lepas neh akan ada kucing2 yg lain.jgn risau..

my cat...sold out...


hi semua...lama x update blog.amacm,cute tak cat neh..tapi dah ada orang beli.neh 1 ekor dari 5 ekor anak kucing..nangis anak dara saye.sbb yg neh dia punye.tapi baila ayah die masukkan dlm mudah,terus ada org nak beli.baru ptg smlm anta kat tuan baru.bye2 cat..semoga hepi ngan tuan baru.